Jean Verbist brengt de warmte binnen met uw kachel of vulhaard

Kachels in alle maten en modellen

Bent u op zoek naar een (gas)kachel? Een pronkstuk dat perfect in uw interieur past én dat het hele jaar door uw woning warm houdt? Daarvoor moet u bij Jean Verbist zijn. Snuister rond in zijn toonzaal in Leuven en kies uw favoriete exemplaar uit het royale aanbod: Efel, Saey en Well Straler maar ook Nestor Martin en DRU.

Koos u uw droomkachel? Dan installeert Jean die vlot en professioneel in uw woning.

 

Piekfijne reparatie van uw kachel of allesbrander

Moet uw toestel later gereinigd of gerepareerd worden? Ook daarvoor rekent u op de vaardige vingers van Jean Verbist. Met regelmatig onderhoud verlengt u het leven van uw kachel en brandt die efficiënter én zuiniger. U spaart zo een flinke som uit op uw energiefactuur.

 

Betrouwbare kleinhandel voor al uw huishoudtoestellen

In de zaak van Jean Verbist vindt u alles om uw huis volledig elektronisch uit te rusten: wasmachines, ovens, koelkasten, … In verschillende kleuren en uitvoeringen en altijd van topkwaliteit. Merken als Zanussi, Siemens en Bosch zijn synoniem met het betere werk. U ontdekt de nieuwste modellen uit hun collecties bij Jean Verbist. Maar ook kleinere toestellen van onder andere Gorenje, AEG en Electrolux hebben hun plaatsje in de winkel. En binnenkort in uw keuken of woonkamer.

Kampt u met een defect aan een van uw huishoudtoestellen? Dan fikst Jean Verbist dat met gemak en snel. U zet uw klusjes dus in een wip weer verder.

 

Voor een huishouden dat op rolletjes loopt: spring snel binnen bij Jean Verbist.